ROmiLL šrotovníky ROmiLL mačkače
Rozdíl mezi stacionárními stroji pro zpracování suchého zrna - šrotovníky (ROmiLL S série) a mačkači (ROmiLL M série).
ROmiLL série S
- šrotovník
- ostré pracovní válce
- otáčky válců 2:1 (1 000 : 500)
- zrno je zpracováno střihem
Při válcovém šrotování dochází ke zpracování zrna střihem při průchodu mlecí spárou mezi dvěma rýhovanými válci, které se otáčí rozdílnou rychlostí. Šroty z válcových šrotovníků se vyznačují stejnorodou strukturou s minimem prachového podílu. Po konzultaci s námi je možné volit z několika druhů drážkování a zároveň ze dvou povrchových úprav pracovních válců.
ROmiLL série M
- mačkač
- válce nejsou ostré
- otáčky válců 1:1 (370 : 370)
- zrno je zpracováno tlakem
Válcové mačkače upravují zrno působením tlaku mezi dvěma válci, které se otáčí stejnou obvodovou rychlostí. Záměrem při zpracování krmiva mačkáním je přetvořit obilku v soudržnou vločku. Její celistvost je přitom významně ovlivněna vlhkostí zpracovávané suroviny. Po konzultaci s námi je možné volit ze dvou povrchových úprav pracovních válců. Mačkané krmivo je určeno pro výživu přežvýkavců.
Přečtěte si také
Všechny článkyAGRO SHOW Bednary 2024
AGRO SHOW Bednary 2024ROmiLL CP2 PLUS v Turecku
ROmiLL CP2 PLUS v TureckuMáte zájem o naše produkty nebo potřebujete více informací?
Kontakt