ROmiLL šrotovníky ROmiLL mačkače
Rozdíl mezi stacionárními stroji pro zpracování suchého zrna - šrotovníky (ROmiLL S série) a mačkači (ROmiLL M série).
ROmiLL série S
- šrotovník
- ostré pracovní válce
- otáčky válců 2:1 (1 000 : 500)
- zrno je zpracováno střihem
Při válcovém šrotování dochází ke zpracování zrna střihem při průchodu mlecí spárou mezi dvěma rýhovanými válci, které se otáčí rozdílnou rychlostí. Šroty z válcových šrotovníků se vyznačují stejnorodou strukturou s minimem prachového podílu. Po konzultaci s námi je možné volit z několika druhů drážkování a zároveň ze dvou povrchových úprav pracovních válců.
ROmiLL série M
- mačkač
- válce nejsou ostré
- otáčky válců 1:1 (370 : 370)
- zrno je zpracováno tlakem
Válcové mačkače upravují zrno působením tlaku mezi dvěma válci, které se otáčí stejnou obvodovou rychlostí. Záměrem při zpracování krmiva mačkáním je přetvořit obilku v soudržnou vločku. Její celistvost je přitom významně ovlivněna vlhkostí zpracovávané suroviny. Po konzultaci s námi je možné volit ze dvou povrchových úprav pracovních válců. Mačkané krmivo je určeno pro výživu přežvýkavců.
Přečtěte si také
Všechny článkyUvidíme se na EuroTieru v Hannoveru?
Uvidíme se na EuroTieru v Hannoveru?AGRO SHOW Bednary 2024
AGRO SHOW Bednary 2024Máte zájem o naše produkty nebo potřebujete více informací?
Kontakt